Handles type arc brass


Hangers are made of solid brass. They can be produced in different processing finish – polished and lacquered with decorative coatings brilliant nickel, nickel matte / satin / patina / old brass / antique.

Select your arc type handles brass:

ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ в последните 25 години. За производството на ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. ДРЪЖКА ТИП ДЪГА МЕСИНГ, както и други продукти произведени от Сержани ООД, можете да намерите на щандовете за мебелен обков в големите търговски вериги PRAKTIKER и Mr.Bricolage. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството. Отливки и заготовки от месинг и алумин.