Heels and bases


The products are made of solid brass. They can be produces in different processing finish – polished and lacquered with decorative coatings brilliant nickel, nickel matte / satin / patina / old brass / antique.

Select Your Heels and bases

ПЕТИ И ОСНОВИ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ПЕТИ И ОСНОВИ в последните 25 години. За производството на ПЕТИ И ОСНОВИ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ПЕТИ И ОСНОВИ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ПЕТИ И ОСНОВИ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. ПЕТИ И ОСНОВИ, както и други продукти произведени от Сержани ООД, можете да намерите на щандовете за мебелен обков в големите търговски вериги PRAKTIKER и Mr.Bricolage. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.