Стопери и стъклодържатели


Изделията са изработени от масивен месинг. Могат да бъдат с различна финиш обработка – полирани с лаково покритие и с декоративни покрития блестящ никел , никел мат/ сатен/, патина /стар месинг/, антик.

Изберете Вашите стопери и стъклодържатели

СТОПЕРИТЕ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИТЕ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като СТОПЕРИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ в последните 25 години. За производството на СТОПЕРИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на СТОПЕРИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки СТОПЕРИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. СТОПЕРИ И СТЪКЛОДЪРЖАТЕЛИ, както и други продукти произведени от Сержани ООД, можете да намерите на щандовете за мебелен обков в големите търговски вериги PRAKTIKER и Mr.Bricolage. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.