Държачи ъглови


Държачите са изработени от месинг, алумин и различни профили стомана с различна обработка, полирани и с нанесени различни галванични покрития – никел, никел хром сатен и патина. Държачите могат да бъдат различни по форма и за различни тръби с диаметър от ф10 до ф18мм .

Изберете Вашите Държачи ъглови

ДЪРЖАЧИ ЪГЛОВИ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДЪРЖАЧИ ЪГЛОВИ в последните 25 години. За производството на ДЪРЖАЧИ ЪГЛОВИ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДЪРЖАЧИ ЪГЛОВИ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДЪРЖАЧИ ЪГЛОВИ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.