Държачи проходни


Държачите са изработени от масивен месинг. Могат да бъдат с различна финиш обработка  – полирани с лаково покритие и с декоративни покрития блестящ никел , никел мат/ сатен/, патина /стар месинг/, антик.

Изберете Вашите Държачи проходни

ДЪРЖАЧИ ПРОХОДНИ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДЪРЖАЧИ ПРОХОДНИ в последните 25 години. За производството на ДЪРЖАЧИ ПРОХОДНИ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДЪРЖАЧИ ПРОХОДНИ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДЪРЖАЧИ ПРОХОДНИ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.