Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина


Дръжките са изработени от месинг, алумин и различни профили стомана с различна обработка, полирани и с нанесени различни галванични покрития – никел, никел хром сатен и патина. Дръжките могат да бъдат комбинирани с пружини или дървени ръкохватки, различни по форма, вид и големина. Моделите на дръжките са базови и целят да покажат модела и се изработват според вида на заключването/затварянето на съответното изделие и клиент.

Изберете Вашите Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина

Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина, произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина в последните 25 години. За производството на Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки Комбинирани дръжки за камини и печки с дърво или пружина крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството. Отливки и заготовки от месинг и алумин. Механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.