Дръжки тип сфера месинг и дърво


Дръжките тип сфера месинг и дървоса изработени от масивен месинг. Могат да бъдат с различна финиш обработка  – полирани с лаково покритие и с декоративни покрития блестящ никел , никел мат/ сатен/, патина /стар месинг/, антик.

Изберете Вашите Дръжки тип сфера месинг и дърво

ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ в последните 25 години. За производството на ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. ДРЪЖКИ ТИП СФЕРА МЕСИНГ, както и други продукти произведени от Сержани ООД, можете да намерите на щандовете за мебелен обков в големите търговски вериги PRAKTIKER и Mr.Bricolage. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.