Дръжки месинг и алумин


Моделите дръжки за камини и печки месинг и алумин са изработени от масивен месинг и алумин. Могат да бъдат различни по форма и вид – тип кука, тип дъга, тип сфера и с различна обработка, полирани с лаково покритие и с нанесени различни галванични покрития-никел,никел хром сатен и патина. Моделите на дръжките са базови и целят да покажат модела и се изработват според вида на заключването/затварянето на съответното изделие и клиент.

Изберете Вашите Дръжки месинг и алумин

ДРЪЖКИ МЕСИНГ И АЛУМИН произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДРЪЖКИ МЕСИНГ И АЛУМИН в последните 25 години. За производството на ДРЪЖКИ МЕСИНГ И АЛУМИН се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДРЪЖКИ МЕСИНГ И АЛУМИН се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДРЪЖКИ МЕСИНГ И АЛУМИН крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара.  Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.