Дръжки за камини и печки от стомана


Дръжки от неръждаема стомана и стомана, различни по вид и големина профили, с различна финиш обработка и покрития – никел, никел хром и сатен. Всички показани модели са базови и се изработват според вида на заключването/затварянето на съответното изделие и клиент.

Изберете Вашите Дръжки за камини и печки от стомана

ДРЪЖКИ ЗА КАМИНИ И ПЕЧКИ ОТ СТОМАНА произведени от Сержани ООД имат всички необходими качества за да се наредят сред едни от най-добрите продукти в пазарния сегмент в който попадат. Сержани ООД е българска компания, която се е наложила на българския и европейски пазар именно с качествени стоки като ДРЪЖКИ ЗА КАМИНИ И ПЕЧКИ ОТ СТОМАНА в последните 25 години. За производството на ДРЪЖКИ ЗА КАМИНИ И ПЕЧКИ ОТ СТОМАНА се използват най-добрите суровини на пазара и най-модерните технологии. Тъй като процеса на производство на ДРЪЖКИ ЗА КАМИНИ И ПЕЧКИ ОТ СТОМАНА се следи изключително строго, не се допускат компромиси. Само по този начин, купувайки ДРЪЖКИ ЗА КАМИНИ И ПЕЧКИ ОТ СТОМАНА крайният клиент ще остане доволен от качеството и изработката на продукта, и всъщност това е начинът по който марката СЕРЖАНИ се е наложила на пазара. Продуктите, произведени от Сержани ООД преминават през механична обработка до шлайфане и полиране. Различна финиш обработка и нанасяне на декоративни покрития.

Сержани ООД има традиции и добро име в изпълнението на както на стандартни, така и на индивидуални производства в зависимост от нуждите на пазара и клиентите. Предлаганите услуги могат да бъдат от материал до готово изделие включващ всеки етап на производството.